RADIO-BROD-[LOGO-BIJELI]-(2)

Најбољим ученицима основних школа „Свети Сава“ и „Лијешће“ и Средњошколског центра „Никола Тесла“, данас су уручене сезонске улазнице за Градске базене и сет књига углавном домаћих аутора, чиме су још једном награђени носиоци Вукове дипломе и ученици генерације.

Поклоне су ученицима уручили начелник општине Брод Зоран Видић и директор Туристичке организације Горан Вукојевић.

Видић је нагласио да ово представља мали гест пажње којим показују опредјељење локалне администрације да се награде најбољи, те да се труд и рад увијек исплате.

– То увијек тако треба бити и истицати. Ове године су то сезонске улазнице и бесплатни термини у дворанама Спортско-културног центра и сет књига које су написали углавном бродски писци -, рекао је начелник Видић.

Директор Туристичке организације Брод је истакао да овим гестом желе пружити подстицај и мотивацију, те показати ученицима да цијене оно што су они постигли у свом школовању.

Јелена Пантић,ученик генерације Основне школе „Свети Сава“, казала је да је школска година успјешно приведена крају и да њу и њене вршњаке чека нова прича – полазак у средњу школу.

– Желим да се захвалим начелнику општине на указаној подршци, али и улазницама које ће нам добро доћи, а књиге су увијек добродошле да проведемо љето квалитетно, да још нешто научимо и припреми се за почетак средње школе -, изјавила је Пантић.

Вукове дипломе ове године добили су Тијана Марковић и Ведран Ђорђић (СШЦ „Никола Тесла“), Јелена Пантић, Миа Крајиновић, Ивона Ивановић и Александар Дворанчић (ОШ „Свети Сава“), док је за најбољег ученика деветог разреда Основне школе „Лијешће“ проглашен Огњен Ивановић. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *