RADIO-BROD-[LOGO-BIJELI]-(2)

Брод ће од 1. до 5. јула угостити врхунске футсалере, перспективне младе играче, рекреативце и друге љубитеље најважније споредне ствари на свијету на „WWin мини футсал турнир Брод 3 на 3“, који ће бити одржан на платоу испред Спортско-културног центра.

Организатори очекују да ће трећи по реду футсал спектакл бити још упјешнији од прошлогодишњег на којем се за трофеј борило 65 екипа.

Пријаве екипа врше се до 29. јуна, а први мечеви на распореду су 1. јула када ће на терен изаћи млађе категорије. Екипе ће се такмичити у сениорској, ветеранској и млађим категоријама.

– Пријаве екипа већ пристижу. Сви су чули за добру причу из Брода, тако да поред екипа из Српске, већ сада имамо најављен долазак двије екипе из Словеније, а очекујемо долазак футсалера и из других крајева. Прошлогодишњи турнир је изазвао велико интересовање што је широм отворило врата да ова лијепа спортска манифестација буде сврстана у сами врх спортских дешавања у Броду и препознатљива у овом дијелу Српске -, навео је Бојан Петрић, главна карика у организацији футсал смотре.

Турнир, истиче Петрић, доприноси промоцији футсала и општине Брод.

– И ми учествујемо на бројним оваквим догађајима, екипе долазе код нас, повезује нас спорт и вјерујем да ће тако и бити и у будуће -, рекао је Петрић.

Три првопласиране екипе у категоријама сениора и ветерана, поред пехара и диплома, биће награђене и новчаним наградама, док ће најуспјешнијим тимовима у млађим категоријама бити уручени пехари и медаље.

Покровитељ „WWin мини футсал турнир Брод 3 на 3“ је општина Брод, главни спонзор је је WWin кладионица, спонзори су Вивиа вода и Витинка, а пријатељи турнира су Туристичка организација општине Брод и фирма ДМ Монтажа. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *