Традиционална манифестација „Конференција беба“, која за циљ има промовисање породичних вриједности и јачање свијести о значају породице, биће одржана 28. јуна у Броду.

Право учешћа имају бебе до двије године старости, рођене између Видовдана 2022. и 2024. године.

У трочлано предсједништво биће изабрани најмлађа беба, најстарија беба и беба са највише браће и сестара.

– Породица је основа сваког друштва, а ово је једна од најљепших манифестација која се одржава широм Републике Српске с циљем промоције наталитета -, рекао је директор Туристичке организације Горан Вукојевић и навео:

– Пријаве ће се вршити на лицу мјеста и надамо се да ћемо као и ранијих година имати завидан број приваљене дјеце, упркос негативним демографским кретањима присутним у цијелом региону. Ово је једна позитивна и весела манифестација јер због дјеце се живи-.

Вукојевић је истакао да ће бити уприличен пригодан програм и уручене награде члановима трочланог предсједништва као и поклон пакети за учеснике манифестације.

Конференцију беба организују општина Брод и Туристичка организација, а покровитељ је Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.

Организатори су позвали све родитеље са бебама да својим присуством увеличају манифестацију, која ће се одржати у Градском парку код Спортско-културног центра од 19.00 часова. Пријаве дјеце вршиће се од 18:30 часова. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *