RADIO-BROD-[LOGO-BIJELI]-(2)

ОФК „Полет 1926“ и сијековачки ФК „Задругар“ одиграли су јуче пријатељску утакмицу на Градском стадиону у Броду која је завршена резултатом 5:0.

За Бојана Петрића шеф стручног штаба бродског друголигаша, резултат меча није у фокусу. Акценат ставља на квалитетно одрађене припреме и формирање компактне екипе која ће бити достојан ривал сваком друголигашу.

– Кад се све зброји можемо бити задовољни игром и залагањем наших момака на утакмици са Задругаром, с обзиром да нам је ово прва припремна утакмица. Честитам Задругару на залагању -, изјавио је Петрић.

Истакао је да су амбиције његовог тима пласман међу седам најбољих екипа у Другој фудбалској лиги Српске.

– Сматрам да имамо снаге за то, посебно јер смо појачали редове са неколико нових играча који имају потребно искуство за такве домете -, рекао је Петрић.

Душко Митровић, тренер Задругара, признаје да је Полет 1926 спремнија екипа.

– Много су физички спремнији. Ми ту имамо проблем јер немамо услове да тренирамо, посебно сада кад су велике врућине, а наши играчи су и радно ангажовани. Ипак, задовољан сам приказаном игром наших момака. Честитке Полету на побједи -, рекао је Митровић.

Говорећи о амбицијама у првенству Треће фудбалске лиге Српске, које почиње 18. августа, Митровић је рекао да им је циљ осигурати статус стабилног лигаша.

– Човјек увијек жели више, али треба сачекати да видимо какво је стање у лиги па ћемо видјећемо колико можемо -, поручио је Митровић. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *