RADIO-BROD-[LOGO-BIJELI]-(2)

Мјештани Новог Полоја удруженим снагама и уз подршку општине Брод приводе крају радове на изградње љетњиковца код спомен крста, који је срушен у олуји прошле године.

Ненад Лучановић, један од учесника радова, испричао је да ће љетњиковац служити за вјерске потребе и окупљање Полојчана, посебно најмлађих.

– Важан нам је овај објекат, јер се на Павловдан овдје служи пољска молитва и помен-парастатос погинулим борцима нашег насеља, док се свакодневно овдје окупљају дјеца, играју се и друже -, рекао је Лучановић и додао:

– Обратили смо се начелнику општине Зорану Видићу са молбом да нам општина помогне кроз набавку материјала, и као што видите није било двојбе око тога. Гро посла смо сами урадили, а након Павловдана биће завршени лимарски и кровопокривачки радови -.

Лучановић је више пута поновио да заслуге за изградњу љетњиковца не припадају ни једном појединцу, него свим Полојчанима који су и овај пут доказали да се слогом и удруженим снагама могу остварити циљеви корисни за све мјештане насеља. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *