RADIO-BROD-[LOGO-BIJELI]-(2)

Група енузијаста, пријатеља и заљубљеника у двоточкаше основала је у Броду Мото клуб „Hell Wings“. Дужност предсједника обављаће Драган Прокоповски, а замјеника Ненад Костадиновић.

Костадиновић је рекао да клуб тренутно окупља 13 чланова, да је отворен за нове истинске заљубљенике у мото спорт и све оне који воле крстарења на два точка.

– Идеја за оснивање мото клуба се родила из жеље да се дружимо и да будемо подршка једни другима у нашој заједничкој мото авантури -, рекао је Костадиновић и објаснио шта су циљеви:

– Желимо да у нашем граду имамо озбиљан мото клуб који ће организовати разна дружење, едукације возача, успостављати сарадњу са другим мото клубовима, ораганизовано учествовати на моторијадама и дјеловати на хуманиратном пољу -, рекао је Костадиновић -.

У фокусу им је и да клуб постане једна породица у којој ће се поштовати правила и кодекс понашања и трудиће се да одрже те вриједности.

– Општина Брод нам је изашла у сусрет и уступила на коришћење просторије у близини бивше градске пекаре које смо почели уређивати. Предстоји нам израда потребних докумената и званична судска регистрација мото клуба. Мислим да ћемо то ускоро завршити и да ће Брод добити један озбиљан клуб у којем ће бити мјеста за све који ће поштовати статут и доприносити промоцији нашег клуба и општине Брод -, навео је Костадиновић. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *