Спортско-забавнa манифестација намјењена дјеци узраста од шест до четрнаест година „Водене игре“ биће одржана у петак 16. августа на Градским базенима у Броду.

Ово је први пута да Туристичка организација општине Брод организује овакав догађај који, поред забавног и интерактивног карактера, има за циљ да код дјеце подстакне развој тимског такмичарског духа, брзине и спретности, као и креативност.

Горан Вукојевић в.д. директор Туристичке организације, рекао је да ће се Водене игре одржати у пет дисциплина у три категорије, не откривајићи превише детаља.

– С обзиром да управљамо Градским базенима, дошли смо на идеју да најмлађим суграђанима понудимо још један вид забаве који ћемо реализовати у сарадњи са професорима физичког васпитања. Биће ово прилика да се дјеца екипно такмиче, различите су дисциплине по категоријама и мислим да ће бити забавно -, рекао је Вукојевић.

Додао je да су за најуспјешније обезбјеђене пригодне награде, а у први план ставља забаву.

– Резултат је другом плану, циљ нам је да окупимо што више дјеце да се забаве и добро проведу -, поручио је Вукојевић и напоменуо да присутвовати и бодрити екипе могу родитељи и други суграђани.

Водене игре одржаће се у базену за непливаче, а пријаве учесника вршиће се на дан одржавања од 17:00 до 17:30 часова. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *