RADIO-BROD-[LOGO-BIJELI]-(2)

Ђорђе Ћерић, члан бањалучког Атлетског клуба „Борац“ и најбољи спортиста Брода у прошлој години, заузео је друго мјесто на данас одржаној 7. Славонској трци у Славонском Броду.

Ћерић је дионицу од пет километара истрчао за 16 минута и 18 секунди.

Испред атлетичара из Брода био је Филип Оркић из Атлетског клуба „Марсонија“ из Славонског Брода са временом (0:16:10), док је треће мјесто заузео Домагој Вуковић члан АК „Жумберак“ (0:16:21).

Ћерић је за Радио Брод рекао да је трка била сјајна прилика за провјеру форме коју још бруси, али и одличан увод у нову тркачку сезону.

– Трка је била одлична, веома брза, а конкуренција изузетно јака. Посебно узбудљиво је било посљедњих 200 метара када се водила борба за побједничко постоље. Нисам успио први проћи кроз циљ, али задовољан сам временом. Честитке побједнику и свим учесницима -, рекао је Ћерић.

Ћерић најаваљује годину за памћење и обарање личних рекорда.

– С обзиром да тек крећем са озбиљним припремама очекујем да ће сезона за мене, можда, бити и најбоља у досадашњој каријери јер показујем озбиљан квалитет. Вјерујем да ћу оправдати повјерење и очекивања свих који ме подржавају и да ћу представљати Брод у најбољем свјетлу -, поручио је Ђорђе Ћерић.

Славонска трка одржана је у дисциплинама на пет и 10 километара, те полумаратону. Д.И.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *